Logistikutvecklare


Department:
Company:
Location:
Fabrik
Nobia Sweden
Tidaholm

Logistikutvecklare till Nobia Production AB med placeringsort i Tidaholm

Är du en driven logistiker som vill göra skillnad? Då är vår arbetsplats rätt för dig!

Nobia Production AB – din framtida arbetsplats I vår produktionsenhet arbetar ca 600 personer med att tillverka och leverera kök – huvudsakligen för varumärkena Marbodal, Sentens och Sigdal. Utöver det vi själva tillverkar hanterar vi inleveranser av köpta artiklar såsom bänkskivor, vitvaror etc. och samlastar detta så att våra kunder får hela sin köksleverans vid ett och samma tillfälle. Våra kunder befinner sig i Sverige och i Norge.

Vad kommer du att göra?
Som logistikutvecklare på Nobias fabrik i Tidaholm kommer du att driva projekt internt i vår produktionsenhet och med våra varumärken men också externt i samarbete med våra kunder. Fokus för dig är att utveckla fabrikens sätt att arbeta med logistik i syfte att öka effektivitet, kontroll och kundnytta.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en utbildning i logistik på högskolenivå samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Gärna i en tillverkande industri. Du har mycket god datavana och har förmåga att hantera stora mängder data för att dra slutsatser och presentera förbättringsförslag. Du är duktig på att bygga relationer såväl internt som externt och har en förmåga att sälja in förbättringar oavsett vem mottagaren är. Du behöver vara noggrann, ansvarskännande och ha förmåga att driva projekt hela vägen in i mål.

Goda kunskaper i engelska är en förutsättning med tanke på att vi är en internationell koncern. Om du dessutom är nyfiken och stimuleras av att ständigt hitta förbättringar och effektiviseringar i arbetet ser, vi gärna dig som sökande till tjänsten!

Vad erbjuder vi?
För rätt person erbjuder vi ett arbete i internationell miljö med stora möjligheter att påverka sättet vi arbetar med logistik.

Du rapporterar till logistikchef och placeringsorten för tjänsten är i Tidaholm.

För ytterligare frågor kring tjänsten, kontakta logistikchef, Andreas Lindahl på tel. 0502–17375.

Välkommen med din ansökan!