Kökssäljare - HTH Kök i Linköping


Department:
Company:
Location:
Försäljning
HTH
Linköping


Tycker du om dansk design och kök? Då kanske du är vår nya Kökssäljare på HTH Kök i Linköping.

HTH Kök i Jönköping och Östergötland säljer och monterar kök till konsument, projekt och husföretag. Vi vet att köket är det viktigaste rummet i hemmet, och vi är specialister på att skräddarsy kökslösningar som passar kundens behov.

Våra värdeord är Samarbete, Engagemang och Trygghet, vi strävar efter att detta ska genomsyra hela verksamheten och användas som riktmärke av såväl personal som ägare.

Vad rollen innebär?

Som Kökssäljare hos HTH brinner du för köksdesign, inredning och för att visualisera varje kunds drömkök och att guida kunden rätt i sin process.

Vi erbjuder Dig ett arbete med variation i uppgifter, en trevlig arbetsplats med kollegor som bryr sig mycket om vårt företag, våra kunder och varandra. Vi arbetar för vår vision om 100% nöjd kund, den Bästa Arbetsplatsen och har ett stort hälsofokus.

Du arbetar i ett team men har stort eget ansvar att självständigt driva processen till leverans av kök till dina konsumentkunder.

Dina ansvarsområden

  • Bemanna vår butik och ta emot våra kunder med Kundbemötande i Världsklass, såväl bokade som spontana kundbesök.
  • Måna om våra inspirerande köksmiljöer i vårt viktigaste verktyg - butiken.
  • Hantera hela försäljningsprocessen hos en konsumentkund. Från första mötet, eventuellt hembesök, till ritning, offert, orderläggning och efterbesiktning.
  • Verka för att stärka HTH:s varumärke genom att arbeta för 100% nöjd kund.
  • Bidra till vår vision att vara den Bästa Arbetsplatsen.
  • Arbeta för att uppnå överenskommen försäljningsbudget samt att sträva efter att kontinuerligt utveckla och förfina din säljteknik så att kärnverksamheten utvecklas i en positiv riktning.

Hur du lyckas i rollen

Du är serviceminded, positiv och har förmågan att anpassa ditt bemötande och din kommunikation efter kundens behov. Du har ett gott affärssinne och sporras av utmanande mål. Du har ett intresse och öga för inredning och design och tycker det är viktigt att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde.

För att lyckas i denna roll behöver du trivas med ordning och struktur. Du drivs av att ta stort eget ansvar, du eftersträvar ett effektivt och kvalitativt arbetssätt, du förstår vikten av att hålla deadlines och löften till kund och du triggas av att hitta lösningar och komma till avslut med dina affärer. Du tar egna initiativ och har förmågan att prioritera och planera ditt eget arbete. Uppföljning på eget arbete och mål är en självklarhet.

  • Det är meriterande om du har erfarenhet från köks- eller byggbranschen respektive butiks- och försäljningsarbete.
  • Du har goda kunskaper i svenska och god IT-vana.
  • Du kommer erhålla den utbildning som krävs i vårt rit- och affärssystem, HTH:s kökssortiment och i våra arbetssätt.


Du blir en del av vårt team med kökssäljare i Linköping men har även ett gott samarbete med kollegorna i butiken i Jönköping. Du rapporterar till Försäljningschef B2C Linköping Hanna Holmefur. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd lördag kl 10-14 varannan helg. Placering i Linköping.

Ytterligare upplysningar om tjänsten eller rekryteringsprocessen lämnas av HR-chef Martina Strand, 036-17 39 78 eller mstr@hth.se

Passar ovan beskrivning in på dig? Tveka då inte utan ansök redan idag! Skicka din ansökan till HR-chef Martina Strand, mstr@hth.se, senast 31 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.