UNDERHÅLLSTEKNIKER - Nobia Jönköping


Department:
Company:
Location:
Production
nobia-group
Jönköping

Nobia, Europas ledande köksspecialister med 17+ varumärken, inklusive Marbodal, HTH, Magnet och Sigdal, befinner sig i den mest ambitiösa perioden i företagets historia och söker nu Underhållstekniker med inriktning El eller Mekanik.

Är du intresserad av att vara med i processen att inrätta en toppmodern underhållsfunktion i en greenfield-verksamhet? Föredrar du att arbeta i en operativ roll med frihet under ansvar? Här finns en enastående möjlighet att verkligen vara med från start när Nobia bygger en av Europas mest avancerade fabriker för kök i Jönköping. Nobia investerar i förstklassig utrustning och räknar med att nå full kapacitet 2024. I rollen som Underhållstekniker kommer du att ingå i ett litet nystartat team som arbetar med att modernisera, effektivisera och optimera alla aspekter av de underhållstekniska processerna. Välkommen att följa med oss ​​på denna resa!

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som vår nya Underhållstekniker kommer du att i nära samarbete med projektteamet i Jönköping att bygga upp och bidra till den nya fabrikens underhållsarbete.

 • Förebyggande underhåll av elektrisk/mekanisk utrustning
 • Felsökning maskiner/utrustning
 • Underhåll som berör fastigheten och dess infrastruktur
 • Delta i ansvarsgrupper och ständiga förbättringsarbeten.

Du har grundläggande förståelse för underhållets funktion och syfte och du gillar problemlösning. Engelska i tal och skrift är meriterande, likaså truckkort, traverskort, sax lift.

Vad har du med dig in i rollen (Underhållstekniker El)

 • Grundläggande kunskaper och bildning inom elektronik
 • Erfarenhet av Industriautomation
 • Goda kunskaper i styr och reglerteknik
 • Elektromekanik
 • Kraftelektronik, frekvensomvandlare
 • Allmän el-kunskap är meriterande

Vad har du med dig in i rollen (Underhållstekniker Mekanik)

 • Goda kunskaper att hantera de flest förekommande verkstadsmaskiner i en serviceverkstad
 • Har grundläggande kunskaper/förståelse för Mekanik, Pneumatik och hydraulik
 • Har kunskaper i att läsa och förstå ritningsunderlag
 • Mätteknik med vanligt förekommande mätinstrument

Har du en relevant utbildning är det självklart trevligt, men vi lägger större vikt på vad du har gjort och framför allt vad du faktiskt kan.

Du kommer att trivas här om du

 • Vill arbeta i ett tvärfunktionellt sammanhang och stödja kollegor att arbeta bra tillsammans
 • Har en fördomsfri personlighet och tänker "utanför boxen" med utgångspunkt från intressenternas behov
 • Lyssna på och acceptera olika åsikter och åsikter; proaktivt dela kunskap och aktivt visa och skapa öppenhet inom teamet.
 • Är en bra lagspelare

Varför arbeta i Nobia?

På Nobia designar vi kök för livet. För oss betyder det att vi utvecklar väldesignade, vackra och känslomässigt konceptualiserade kök som talar till våra kunders hjärtan och sinnen. Kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Vi är femton starka lokala varumärken som drar nytta av fördelarna med att arbeta tillsammans. Med verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation, drivs vi av en gemensam ambition att leda vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist.

På Nobia har vi en företagskultur där vi stöttar, litar på och respekterar varandra och där vi gör det möjligt för människor att nå sin fulla potential och uppnå personlig och professionell tillväxt. Vi tror på tvärfunktionellt samarbete och att dela bästa praxis över hela gruppen.

Om rekryteringsprocessen

För att hjälpa oss placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och egenskaper relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår rekryteringsframgång genom att identifiera de kandidater som med största sannolikhet kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi är medvetna om att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha i något skede av processen.

Vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-12-05. För frågor om tjänsten, kontakta Underhållschef Johan Rydström, (johan.rydstrom@nobia.com). Du behöver inte bifoga personligt brev, det räcker med ett enklare CV eller länk till LinkedIn-profil.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi söker duktiga medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.