TEKNISK BEREDARE – Nobia Jönköping


Department:
Company:
Location:
Production Development
nobia-group
Jönköping

 

Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form. Med ambition att visa vägen inom design och hållbarhet bygger vi nu en unik fabrik i Jönköping- Europas modernaste köksfabrik. Här låter vi hantverket möta den senaste automatiserade tekniken för att skapa skräddarsydda kvalitetskök. Det blir en spännande arbetsplats i nybyggd, modern miljö.

Nu har du chansen att vara med från start och påverka när vår nya köksfabrik etableras, du kommer bli en viktig nyckelspelare hos oss.

Är du en person som brinner för produktionsutveckling och en störningsfri effektiv produktion i kombination med ett genuint intresse för människor? Då är detta något för dig!

Det här ska du göra

Huvudfokus i rollen som Teknisk beredare blir att tillsammans med det Nordiska teamet för Produktimplementation och med den lokala fabrikens linjeorganisation bereda produkter för industrialisering i fabriksprocessen. Detta innebär att du får sätta din prägel på struktur och strategi inom området för rollen och dess värdekedja.

Som Teknisk Beredare kommer du att inneha en av nyckelrollerna när det gäller att identifiera och förverkliga systemeffektivitet genom struktur och regelverk. Du kommer arbeta operativt med beredning, parallellt med  skapandet av långsiktig standardisering och strategi inom området i syfte att växa modulärt för en optimerad värdekedja.

Detta är en ny roll i vår organisation som vi vill forma på bästa sätt tillsammans med dig. Vi hoppas därför att du som blivande kollega vill hjälpa oss till framgång på vår spännande resa. Du ingår i vårt Nordiska Centrala Supply Chain Team och du rapporterar till PI-Chef Norden. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i Jönköping.

 Du har

Du har med största sannolikhet 2-4 års erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna med en bakgrund inom produktion/process-teknik mot styrda maskiner och montering. Vi ser att du har erfarenhet från projektledning och en övergripande IT-kunskap. Har du kännedom i system som ERP/SAP, MES, CAD/CAM etc. är det en klar fördel men inget krav. Rollen kräver att du  behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Önskelistan är lång, men vi söker dig som vill skapa förändring, driva och bidra. Finns inte all önskvärd kompetens, men där känslan är att du inte vill missa chansen – sök!

Andra kompetenser/kunskaper vi uppskattar är:

  • Kunskap inom ritningslära och Solid Works
  • Kunskap i maskinprogrammering ex. CNC, Robot etc.
  • Cad/Cam-beredning
  • Tid & Metod-standarder
  • Produktionsekonomi och kalkylering
  • Flödessimulering

 Du är

Vi söker en kollega som är ambitiös, strukturerad samt har förmågan att  skapa systematik och standardisering från ”ett blankt paper”.  Du har förmodligen tidigare arbetat i en internationell miljö och du är en utmärkt lagspelare.  Vidare är du självgående och flexibel, gillar utmaningar och är redo att ta dig an denna unika möjlighet att starta upp en ny fabrik tillsammans med oss.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför börja på Nobia?

På Nobia har vi en företagskultur där vi stöttar, litar på och respekterar varandra och där vi gör det möjligt för människor att nå sin fulla potential och uppnå personlig och professionell utveckling. Vi tror på tvärfunktionellt samarbete och utbyte av bästa praxis i hela gruppen.

Om rekryteringsprocessen
 För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 december. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta  Christina Cajtoft, Talent Acquisition Partner, (christina.cajtoft@nobia.com)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.