Säljande köksdesigner - Marbodal Göteborg Södra vägen 15


Department:
Company:
Location:
Försäljning
Marbodal
Göteborg

Vi söker en säljande köksdesigner som brinner för försäljning. Du arbetar i vår fina butik på Södra vägen mitt i hjärtat av Göteborg. Där du träffar våra kunder och hjälper dem förverkliga sina köksdrömmar.

Arbetsbeskrivning

Köket, som ofta är hemmets hjärta, blir för hemägare bara viktigare och kunderna blir mer och mer medvetna. Valet av köksleverantör bygger ofta på trygghet i varumärket, värde för pengar och bäst förverkligande av visionen. Men framförallt relationen och förtroendet för köksdesignern som knyter ihop allt detta. Det ställer höga krav på den som tar sig an rollen.

Din roll innebär att du är kundens kontaktperson genom hela köpprocessen, från första kontakt till köket är levererat och installerat. Arbetet kräver kreativitet, affärsmässighet, ordning och reda samt stor social kompetens.
Du designar och ritar, skapar offerter och gör avslut samt följer upp leveranser. Ditt arbete är allsidigt och det är du som ser till att hela processen löper smidigt. För att trivas med jobbet måste du kunna fatta egna beslut och vara van att arbeta med stort eget ansvar.

Du kommer ingå i ett team med stor erfarenhet av köksförsäljning och design.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från försäljning och service samt gärna projektledning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av kök och vitvaror är meriterande
  • Du måste gilla försäljning med tydliga mål och vara en tävlingsmänniska med affärssinne
  • En kreativ ådra med känsla för färg och form
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • God datavana, har du även erfarenhet av Configura är det meriterande
  • Körkort samt egen bil

Vi erbjuder

Hos oss blir du en viktig person i vårt familjära och framgångsrika team. Vårt utbildningsprogram, köksakademin, ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder en heltidstjänst med en trygg fast månadslön.

Vi tillämpar kollektivt avtalad lön, pensionsavsättningar, 30 dagars semester samt friskvårdsbidrag.

Startdatum enligt överenskommelse.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta
Peter Wohner på 031 – 727 71 58.
Intervjuer kommer att ske löpande med vår rekryterare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till peter@marbodalgbg.se så snart som möjligt, dock senast den 7 november 2021.

Välkommen med din ansökan!

Om Marbodal

Marbodal Göteborg drivs som franchise av WH-Inredningar AB sedan 2014 butiken öppnade redan år 2000. Adressen är inarbetad och har många återkommande kunder. 2018 totalrenoverades butiken till konceptbutik och är nu Göteborgs största köksbutik med tveklöst högst wow-effekt. Vi tror på framgång genom att göra det komplicerade enkelt.

Och ju bättre vi arbetar ihop desto bättre upplevelse kan vi ge våra kunder.

Marbodal är en del av NOBIA som är en av Europas absolut största kökskoncerner.

Vi har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter. Våra kök ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation.

Hållbarhet handlar även om att kunna leva klimatsmart i sitt kök, därför utvecklar vi produkter som underlättar källsortering och minskar matsvinn - allt för att du ska känna att du gör en insats - varje dag. Gå in på www.marbodal.se för att få veta mer.