PURCHASE PLANNER – TILL EUROPAS MODERNASTE KÖKSFABRIK


Department:
Company:
Location:

nobia-group
Jönköping

 

Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form. 

Med ambition att visa vägen inom design och hållbarhet bygger vi nu en unik fabrik i Jönköping - Europas modernaste köksfabrik. Här låter vi hantverket möta den senaste automatiserade tekniken för att skapa skräddarsydda kvalitetskök. Det blir en spännande arbetsplats i nybyggd, modern miljö.

Nu har du chansen att vara med från start när vår nya köksfabrik i Jönköping etableras och vi söker nu en Purchase Planner. 

DET HÄR SKA DU GÖRA
Nu har du chansen att vara med från start och påverka när vår nya köksfabrik etableras.
Brinner du för Inköp och planering och vill vara med och utveckla framtida arbetssätt? Då är detta något för dig!

I rollen som Purchase Planner är du en viktig del i flödet av material in till våra fabriker. Du ansvarar för att vi har rätt lagernivåer genom planering av inköpsorder och proaktiv uppföljning av våra leverantörers förmåga. Eftersom vår nya fabrik i Jönköping är under uppbyggnad har du stor möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetssätt. Vi ser gärna att du vill utvecklas med rollen och de utmaningar som kommer.

DITT ANSVAR KOMMER BLAND ANNAT VARA: 

  • att planera för lageroptimering och inköp av material med ett totalkostnads- och servicenivåfokus
  • att planera och skapa inköpsorder enligt definierade avtal
  • detaljplanering av inleveranser för optimerad materialförsörjning 
  • att samarbeta nära båden den lokala- och den regionala logistikorganisationen
  • att utveckla ett bra samarbete med intressenter kring inköp av material
  • att bidrag till att utveckla samarbetet med leverantörer tillsammans med vår strategiska inköpsorganisation
  • att arbeta proaktiv för att säkerställa definierad leveransprestanda för leverantören

Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i vår nya fabrik i Jönköping.

DU ÄR:

Vi söker dig med högskolexamen inom logistikområdet med några års arbetslivserfarenhet i en produktionsmiljö, eller en lång praktisk erfarenhet av inköp eller planering i en tillverkande industri med dokumenterat resultat av förbättringsarbete inom din roll. Du har en god förståelse för planeringsprocesser både ur ett praktiskt- och ERP-systemperspektiv (erfarenhet av SAP är meriterande). Förståelse för hur dina beslut inom inköp påverkar andra delar av verksamheten är också mycket väsentlig för rollen. 

För att trivas i rollen vill vi att du brinner för inköp, planering och processer. Nu söker vi dig som har motivation att vara med på en resa för att skapa en ny arbetsplats i Jönköping. För att bli framgångsrik i rollen så söker vi en lagspelare som har god förmåga att skapa förtroende men även vågar ställa krav. Då mycket av vår kommunikation sker på engelska är det viktigt att du behärskar både svenska och  engelska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

VARFÖR BÖRJA PÅ NOBIA?

På Nobia har vi en företagskultur där vi stöttar, litar på och respekterar varandra och där vi gör det möjligt för människor att nå sin fulla potential och uppnå personlig och professionell utveckling. Vi tror på tvärfunktionellt samarbete och utbyte av bästa praxis i hela gruppen.

OM REKRYTERINGSPROCESSEN
 För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi jobbar med löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 december 2023. Om du har några frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Magnus Johansson, Logistics Development Manager, Supply Chain Region North (magnus.johansson@nobia.com)  

Vi ser fram emot att höra från dig!


Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.