Köksdesigner - Konsument


Department:
Company:
Location:
Försäljning
Marbodal
Göteborg

Just nu söker vi för vårt team i Göteborgs största köksbutik en köksdesigner (konsument).

Vad du gör som köksdesigner

Köket blir för hemägare bara viktigare och kunderna blir mer och mer medvetna. Valet av köksleverantör bygger ofta på trygghet i varumärke, värde för pengar, bäst förverkligande av visionen och, framförallt, relationen till och förtroendet för dig, som Designern som knyter ihop allt detta.

Som köksdesigner tar du emot kunder i butik, per telefon och via olika digitala ingångar. Någon dag i veckan ansvarar du för inkommande kunder i butiken annars planerar du dina dagar själv, ritar, följer upp, möter kund hemma eller i butik. Arbetet kräver kreativitet, affärsmässighet, ordning och reda samt stor socialkompetens. Du kommer ingå i ett erfaret team med stor erfarenhet av köksförsäljning och design.

Vad vi erbjuder

Vi tror på kraften i en bra arbetsmiljö och synergin mellan personer och förmågor. Vi är inte många men vi ska ha roligt och hjälpas åt med att lyckas. Som vår nya designer går man in i ett etablerat team med den just den här inställningen.

Sveriges givna varumärke om konsumenten får välja fritt.

Samarbeten med marknadens bästa leverantörer.

Vi erbjuder också:

  • Trygghet i en fast månadslön (och en möjlighet till belöning för bra resultat), kollektivt avtalad lön, pensionsavsättning.
  • 30 dagars semester
  • Friskvårdsbidrag

Hur du kvalificerar dig

  • Tidigare erfarenhet från köksförsäljning med goda försäljningssiffror
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i Engelska
  • Gymnasieexamen eller motsvarande
  • Tidigare erfarenheter från försäljning, service, projektledning eller liknande är meriterande
  • Körkort och egen bil

 Hur du söker rollen

Skicka din ansökan till peter@marbodalgbg.se. Urvalet sker löpande.

 Övrig information

  • Start datum: Enligt överenskommelse
  • Arbetsplats: Södra vägen 15, 411 35 Göteborg

 

Om Marbodal Göteborg

Marbodal Göteborg drivs som franchise av WH-Inredningar AB sedan 2014 men butiken öppnade redan år 2000. Adressen är inarbetad och har många återkommande kunder. 2018 totalrenoverades butiken till konceptbutik och är nu Göteborgs största köksbutik med tveklöst högst wow-effekt. Vi tror på framgång genom att göra det komplicerade enkelt. Och ju bättre vi arbetar ihop desto bättre upplevelse kan vi ge våra kunder.

Marbodal är en del av Nobia som är Europas ledande köksspecialist.

Vi har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter. Våra kök ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation. Hållbarhet handlar även om att kunna leva klimatsmart i sitt kök, därför utvecklar vi produkter som underlättar källsortering och minskar matsvinn - allt för att du ska känna att du gör en insats - varje dag. Gå in på www.marbodal.se för att få veta mer.