FASTIGHETSLEDARE - Nobia Jönköping


Department:
Company:
Location:
Production
nobia-group
Jönköping


Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form.

Med ambition att visa vägen inom design och hållbarhet bygger vi nu en unik fabrik i Jönköping - Europas modernaste köksfabrik. Här låter vi hantverket möta den senaste automatiserade tekniken för att skapa skräddarsydda kvalitetskök. Det blir en spännande arbetsplats i nybyggd, modern miljö.

Nu har du chansen att vara med från start och påverka när vår nya köksfabrik I Jönköping etableras, du kommer bli en viktig nyckelspelare hos oss. 

Det här ska du göra

Som Fastighetsledare är du ansvarig för det förebyggande och avhjälpande underhållet på centrala tekniska system såsom t.ex. ventilation, kompressorer, spånhantering, transformatorer, belysning, portar, lastbryggor och silo/panna. Du får ett operativt fastighetsansvar vilket innebär att du dagligen behöver finnas på plats på fabriken i Jönköping. Du kommer att rapportera till vår Underhållschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Planera, leda, utföra och följa upp löpande drift- och underhållsarbeten och projekt samt säkerställa planering och efterlevnad av underhållsplan, för inne- och utemiljö
 • Energioptimering, och därtill hörande uppföljning och rapportering
 • Upphandling av avtal och andra fastighetsrelaterade tjänster samt löpande uppföljning med personal och leverantörer
 • Involverad i budgetarbete och leverans av fastighetsrelaterade avtal och tjänster
 • Ansvar för efterlevnad av lagar, regler och krav, t.ex. brandskyddsarbete, relaterat till fastighetens inne- och utemiljö
 • Ta fram beslutsunderlag och utredningar, vid behov med hjälp av externa resurser

Du har

Vi söker dig som har erfarenhet av en likande roll och som triggas av att vara med på en resa för att skapa en ny arbetsplats i Jönköping. För att bli framgångsrik i rollen så söker vi en lagspelare som har god förmåga att skapa förtroende men även vågar ställa krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Andra kompetenser/kunskaper vi uppskattar är:

 • Teknisk gymnasieutbildning med kurser i styr och reglerteknik eller motsvarande
 • Erfarenhet av industritekniska centrala system, såsom BMS 
 • Vana av att samarbetamed externa leverantörer av underhåll
 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
 • God IT-vana
 • B-körkort är ett krav, behörigheter utöver B är meriterande

Du är

Vi söker en kollega som är serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad samt duktig på att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du har en positiv grundsyn och vill vara med och bidra för att skapa de bästa förutsättningarna för den nya fabriken. Vidare är du nyfiken och tycker om att sätta dig in i nya saker och vid behov också ta hjälp av specialister. Gentemot dina kollegor är du en social lagspelare och bidrar med positiv energi. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför börja på Nobia?

På Nobia har vi en företagskultur där vi stöttar, litar på och respekterar varandra och där vi gör det möjligt för människor att nå sin fulla potential och uppnå personlig och professionell utveckling. Vi tror på tvärfunktionellt samarbete och utbyte av bästa praxis i hela gruppen.

Om rekryteringsprocessen
 För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 december 2022.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Cajtoft, Talent Acquisition Partner, (christina.cajtoft@nobia.com)


Vi ser fram emot att höra från dig!


Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.