Inredningssäljare Malmö


Department:
Company:
Location:
Employment type:
Sales
HTH Kök i Lund och Malmö AB
Malmö
Tillsvidare

Är du en problemlösare som är bra på att skapa nära dialoger där du är lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du inspirerar med kreativa lösningar? Kan du skapa konkreta köksidéer för ett kök fyllt av liv och glädje? Har du förmåga att omvandla köksdrömmar till verklighet? Då kanske Du en av våra nya inredningssäljare och drömtydare.

 

Vi söker dig som är engagerad med ett genuint intresse för försäljning och människor.

 • Du är ambitiös och har energi och envishet för att sätta upp mål och nå toppklass.
 • Noggrannhet och kvalitet genomsyrar allt du gör.
 • När du lovar något håller du alltid det som avtalats och har koll på alla detaljer.
 • Du har en god sammarbetsförmåga och är lyhörd inför såväl kunder som kollegor.
 • Du har ett stort engagemang och behåller din positiva inställning även i krävande situationer.
 • Du är flexibel och trivs med förändringar.
 • Du har naturlig fallenhet för design, färg och form.

Arbetet på HTH innefattar att skapa goda relationer, inspirera och på ett professionellt sätt vända nyfikna köksspekulanter till nöjda kunder. Du förväntas även bidra till och delta i företagets utveckling samt vårda och hålla vår utställning i toppskick. Du har en stark känsla för de produkter du ska sälja och förväntas aktivt lära dig mer om deras egenskaper och fördelar. Du arbetar fritt med stort eget ansvar och är en professionell säljare som ger våra kunder råd om design, funktioner, materialkombinationer och vitvaror. Du är affärsmässig och har en förståelse för hur man skapar lönsamma affärer och tycker att variationen av små och stora projekt är stimulerande. Du ingår i ett team tillsammans med duktiga kollegor som gärna hjälper och stöttar dig på vägen, men du tar ett helhetsansvar för dina egna projekt. Rollen innebär främst försäljning mot privatkunder. Du ska ha god kunskap i datortekniska frågor, vana av att arbeta i MS Office och vilja ta till dig ny programvara.

 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

 • Etablera kontakt och förtroende hos kundernas vid besök i butiken.
 • Ge råd och vägleda kring kök, bad och förvaring.
 • Designa estetiska och funktionella kök baserade på kundernas behov.
 • Offerera och driva försäljningsprocessen framåt.
 • Hembesök och kontrollmätning. Upprätta korrekta byggritningar.
 • Samordna beställningar och följa upp levererade kök

 

Utbildning och arbetslivserfarenhet

Du har kanske utbildning och arbetserfarenhet som sjuksköterska, polis, socialarbetare, lärare eller liknande. Du kan också komma långt med en byggteknisk bakgrund, exempelvis som hantverkare, snickare eller arkitekt, eller med säljerfarenhet antingen från köksbranschen eller från liknande branscher. Oavsett bakgrund är du inte typen som hoppar från anställning till anställning. Du vet att stabilitet ger störst arbetsglädje och bäst resultat. Vi värdesätter om du har erfarenhet med dig från butiksförsäljning, där kunden är i fokus. Du kan se fram emot att utvecklas från dag ett, med hjälp av vårt eget utbildningssystem.

 

Ansökan och kontakt

Om du har frågor, kontakta Björn Rantzén på 040-6265700. Din ansökan tillsammans med CV skickar du via nedanstående formulär eller till HTH kök i Malmö, Grophusvägen 3, 215 86 Malmö.

Sista dag för ansökan den 20190111

 

Om oss

HTH finns representerat i fyra länder genom en butikskedja med cirka 130 butiker och en årlig produktion på 75 000 kök. Detta innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. HTH's inredning kännetecknas av modern design och hög kvalitet. HTHs vision är att bli den ledande och mest lönsamma köksspecialisten och att inspirera kunder och ge dem en upplevelse i världsklass genom att förverkliga deras köksdrömmar.

Apply now