Ekonomichef HTH Kök i Lund


Department:
Company:
Location:
Employment type:
Ekonomi
HTH Kök i Lund och Malmö AB
Lund
80-100 % (efter överenskommelse), tillsvidare

Vi söker nu en driven och noggrann ekonomichef med placering i butiken i Lund.
Som ekonomichef hos oss arbetar du med allt som rör företagens dagliga ekonomi, till exempel löpande redovisning, in- och utbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, moms-och skattedeklarationer, ROT-avdrag, månadsavstämningar, kvartalsbokslut, årsbokslut, rapportering till ledningen, övriga administrationsrelaterade uppgifter samt löner.
Till din hjälp har du en ekonomiassistent som är placerad Malmö-butiken.

Kvalifikationer
Vi söker en självgående, strukturerad och ambitiös person som tar egna initiativ och som vill utvecklas hos och med oss. Du har förmodligen studerat ekonomi och jobbat självständigt med bokföring/redovisning i flera år. Det är viktigt att du behärskar Visma Administration, Visma Lön samt Officepaketet och har lätt för att lära dig applikationer av olika slag. Du måste vara serviceinriktad, kommunikativ och behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om dig
Vi tror att du är en positiv person, social och flexibel. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat, men även att arbeta i en miljö med mycket kontakt, inte bara med leverantörer och kunder, utan även med kollegor. Du är prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Det krävs att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Utöver relevant erfarenhet kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är 80-100 % (efter överenskommelse) och måste tillsättas snarast, dock senast februari 2019. Intervjuer sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 januari 2019.

Ansökningar skickas via post eller formuläret nedan:

HTH i Lund AB
Att: Mårten Bladh
Avtalsvägen 3
227 61 Lund

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Frågor om tjänsten besvaras av Gunilla Green på mail gugr@lund.hth.se

Apply now