a la carte

Rixonway Kitchens kombinerer erfaring og kunnskap for å skape kjøkkenløsninger kundene elsker. Her kommer kvaliteten alltid først, og produktene fremstilles i tråd med de høyeste produksjonsstandardene.

Rixonway Kitchens har levert skreddersydde kvalitetskjøkken siden 1978. Uansett kundens behov streber vi etter å finne en løsning.

Vi kombinerer moderne og tradisjonelle kjøkkendesign med et stort utvalg av kjøkkenvasker, blandebatterier, kjøkkenbenker, håndtak og annet tilbehør. Og målet? Å skape en stil kundene våre elsker.

Alle våre kjøkken blir bygd ved fabrikken vår på 54 000 m2 i Dewsbury. Produksjonsprosessen vår er i samsvar med ISO 9001-standarden, vi har sporbarhetssertifisering (FSC®/PEFC) og har utviklet verktøy, retningslinjer og strategier som reduserer miljøavtrykket vårt.

Og siden vi har vår egen transportflåte, kan vi styre hele prosessen fra design til levering av ferdig kjøkken. Bli med, så får du rom for å skape inspirerende kjøkkenløsninger – og rom for å være deg selv.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger i dette land.

Søg efter job og ansøg

Hvis du er interesseret i at blive en del af Nobia-koncernen, kan du søge i vores seneste ledige stillinger efter en stilling, der passer til dig.

Søg stilling navigation icon
This website is also available in English
X